AP04/BKK depotkeuringen grond en slib

Poelsema Veldwerk Bureau keurt op nauwkeurige en betrouwbare wijze partijen grond of slib. Deze keuringen zijn noodzakelijk om grondstromen in goede banen te leiden en de kwaliteit van een partij grond of slib vooraf te kwalificeren.
Tevens kunnen hierdoor goede afzetmogelijkheden voor de partij grond of slib worden bepaald. Volgens de geldende normen, worden deze partijkeuringen uitgevoerd onder certificaat SIKB BRL 1000.

Van groot belang bij partijkeuringen is, dat de herkomst van de grond vaststaat en er sprake is van een correcte uitwerking van de gegevens.

Exacte plaatsbepaling door middel van 06-GPS
Poelsema Veldwerk Bureau kan tevens het depot inmeten met 06-GPS. Hierdoor onstaat een exacte plaatsbepaling, zodat er vervolgens een goede inhoudsberekening kan worden gemaakt. Het voordeel hierbij is dat je een nulsituatie vastlegt, waardoor er in de toekomst geen discussie kan ontstaan over de vorm en ligging van het depot.

Wij zoeken het tot in de bodem voor u uit!
Ook voor het keuren van partijen grond en slib, bent u bij Poelsema Veldwerk Bureau aan het juiste adres. Neem contact met ons op over de verschillende onderzoeks- en keuringsmogelijkheden.
Poelsema Veldwerk Bureau
 
De Kampen 19
8325 DD Vollenhove
T 0527 242000
M 06 5435 2136
info@poelsemaveldwerk.nl
 
  Blijf op de hoogte d.m.v.
onze nieuwsbrief